Dhendri - Humor Shqip Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
  • 2018. jan. 6.

  • Aktrojne: Mon Aga, Clirim Jusufi dhe Xon Luga Producent Haxhi Isufi ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Subscribe: Mos harroni te abonoheni ne kanalin tone qe te njoftoheni per cdo humor te ri qe do hidhet. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Na ndiqni edhe ne: Facebook: https://www.facebook.com/TV2000shi/ Twitter: https://twitter.com/TV2000shi

Megjegyzések