Euis SL - Daun Puspa Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
  • 2018. jún. 21.

  • Album live new Sekar Arum lumigar Daun Puspa VOC:Euis SL Cipt: mas Didit SAL PRODUCTION Support Channel teh Euis SL di https://www.youtube.com/channel/UCCAY... . . Sumber : Neng Iteung Copyright Sunda Bagja

Megjegyzések

  • TEH EUIS SL OFFICIAL

    hatur nuhun min

  • Reni Haryati Kusmana

    hayu urang sumedang joget ahh.

  • Titin Rohani AJP
    Titin Rohani AJP 9 hónapja

    Kualitas vdio mantap pisan. Suara si teteh halimpuuu raoseun eum❤

  • Sundanese Chanel

    Sampurasun. Hayu urang ngamumule budaya sunda. Ku silih subscribe oge mangrupakeun salah sahiji syarat kangge ngalestarikeun budaya sunda. hatur nuhun.

  • AllyaPutri_ 07

    muadepppppppp bandung hadir😁😁❣❣❣ bandung mana???😆

  • Eka Mulyana
    Eka Mulyana 1 éve

    salam ahh ti bandung selatan

  • Juanita Azzahra

    Kikikiki Ki Kunti

  • Mita Juna
    Mita Juna 1 éve

    Sunda asli ...

  • mang cece thea priuk jakut

    Saeee"zoooos ah ngiring ngibing aah"

  • Angga Maulana405

    Panjalin majalengka bergoyang 😀

  • Angga 41
    Angga 41 9 hónapja

    Semptember 2019 masih aya keneh anu ningali ieu video??

  • Sanggil P.S
    Sanggil P.S 1 hete

    Kuningan hadirr akang eceuu...💝

  • Dian Koswara
    Dian Koswara 1 éve

    raossss musik na ngajengcrek

  • Dede Rian
    Dede Rian 1 éve

    Hayu orang situraja joged

  • Marsha 19
    Marsha 19 11 hónapja

    Salam ti Soreang❤

  • Restu Ramdhan Budiman
    Restu Ramdhan Budiman 1 éve (szerkesztve)

    Resep pisan teh euis suanten na sae t sombong oge resep teh 🙏🏼

  • Rojer Arka
    Rojer Arka 10 hónapja

    Tembang kawih Sunda moal aya dua na👍

  • Bin Bin
    Bin Bin 1 éve

    Juara lah swantena teh euis sL mah, ajiib 😁👌

  • J sapto
    J sapto 3 hete

    Biarpun lahir dan besar di jogja, tapi suka banget ama lagu lagu sunda dari jaman smp. Salah satu favoritnya lagu ini.. mantap... 👍👍👍👍

  • Willy Js 99
    Willy Js 99 1 éve

    Daun puspa joss pisannn 😎